Kako smrsati efikasno i brzo

Želite da saznate kako smršati?

Najveća greška koju većina ljudi čini kada je u pitanju gubitak težine je što se koncentrišu samo na jednu promenu.

Ali realnost je da postoji nekoliko stvari koje možete da uradite kada želite smršati brzo.A usvajanje više od jedne strategije na vreme će vam pomoći da izgubite težinu brže i efikasnije!

Dakle, ovde su 5 jednostavnih stvari koje možete početi raditi danas da bi brzo smršali.

1. Budite motivisanikako smrsati efikasno

Motivacija je jedan od najvećih izazova za sve nas, uključujući i mene. A ovo je posebno tačno kada je u pitanju gubitak težine. Istina je, ima mnogo toga što možete da uradite da ostanete motivisani da smršate.

Prvo, proverite da li ste postavili praktične, dostižne ciljeve i zapišite ih! Zatim, pratite svoj napredak držeći zdravstveni i fitnes dnevnik. Gledanje ličnog napredaka na papiru zaista može da vas motiviše!

Neke drugi motivacioni saveti uključuju shopping Smart (ne kupujte i ne donosite loše stvari u svoju kući), dolazite sa detaljnim planom koji možete da držite i nagrađujte sebe.

2. Jedite namirnice koje sagorevaju masti

Postoji niz namirnica koje zapravo gore višak masti samo dok ih svarimo! proteini, na primer, zahtevaju od vašeg tela da se spali više kalorija u toku varenja. Dodavanjem proteina surutke vašoj ishrani je odlična opcija, a takođe može da pomogne suzbijanju vaše želje za hranom, a držeći vas da se osećate puni i zadovoljni.
biljna vlakna su još jedan dodatak ishrani koji vam pomaže da sagorite kalorije i ostanete siti.konzumacija voća i povrća a naročito jabuka vam može pomoći da obezbedite dovoljnu količinu vlakana.

3. Neprerađena hrana

Jedite namirnice od celih zrna je opcija koju trebate izbrati kad god možete. To znači potiskivanje konzervirane i preradjene hrane koja ima visok sadržaj natrijuma (to će dodati težinu zadržavanjem vode) i smrznutih namirnica koje su pune konzervansa. Kupite sveže sastojke koji su bogati u vitaminima, hranljivim materijama, i antioksidanasima. Izbegavajte povrće i krompirov skrob, i uvek izabrati crni a ne beli beli hleb, testenine ili pirinač.

Ove cela hrana će vas zasititi duže, jer je potrebno više vremena da se svari! Ona će takođe sprečiti padove u vašim nivoima glukoze u krvi, što znači da nećete naići na one užasne želje za hranom!

Orasi, jogurt i povrće su odlični opcije.

4. Da biste smršali krećite se

Iako je ishrana ključ, fizička aktivnost je glavni faktor mršavljenja.Nemojte ovo da preskočite ako želite smršati. Preporučujem teretanu i najmanje 30 minuta kardio vežbi 4-6 dana nedeljno.

5. Tegovi

Kombinacija treninga sa tegovima i kardio vežbe je idealna. Primarna korist od treninga sa tegovima za mršavljenje je da će doći do ubrzanja vašeg metabolizma na duge staze. To znači da ćete povećati vašu sposobnost da se spalite više masti i kalorija čak i u svoje slobodno vreme!

Kako smršati brzo i efikasno – Zaključak

Zvuči kao puno? Možda, ali kada počnete sa usvajanjem ovih promena u načinu života, moćićete da primetite neke prednosti mršavljenja!
Imajte na umu, ovo nisu hir dijeta ideje. To su realne promene načina života koje će vam pomoći da izgubite težinu brzo i ostanete u dobroj formi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
34 ⁄ 17 =