Dijete poznatih

Iako mi obični ljudi, smatramo da je holivudskim zvezdama dijeta nepotrebna, jako se varamo. I njima je potrebna kondicija i vitka linija, još više nego nama. Moramo priznati da je sve to teško i naporno. Prikazaćemo nekoliko poznatih ličnosti i njihove trikove ili dijete koji su pomogli da smanje svoju telesnu težinu.

Atkinson dijeta je vrlo popularna i među zvezdama. Sharon Stone, RenéeZellweger, GeriHalliwel i Catherina Zeta-Jones su isprobale ovu neverovatnu metodu za smanjenje kilograma. Glavna odrednica dijete je ograničenje unosa ugljenih hidrata. U početku se izbacuje testo, slatkiši i slični proizvodi, dok u drugoj fazi je dozvoljen unos male količine ovih namirnica.

SouthBeach dijetu obožavaju Bill Clinton iHalleBerry. Njena osnova je unos zdrave hrane, na primer, preporučuje se voće u bilo kom obliku, sveže povrće kao i zdravo testo od koga se ne goji toliko.

Zona dijeta je vrlo aktuelna u krugu mladih Holivudskih zvezda. Predivno telo se lako formira uz pomoć sitnih pravila. Zbog ove ishrane su mnogi zahvali, poput JenniferAniston, Brad Pitt, Madonna, CindyCrawford, WinonaRyder, Demi Moore, KristinDavis i KirstieAlley. Dijeta se sastavlja za konkretnu osobu. Mora se uzeti u obzir kilaža, godina starosti, pol i visina čoveka koji želi da sa ovom metodom skine nekoliko kilograma.

Angelina Jolie je predivna žena sa posebnim stilom. Pre nekoliko godina je morala zbog jednog filma da usavrši svoju figuru. Pre svega, ostavila je cigare i izbacila iz ishrane kafu i ugljene hidrate. Takođe se i odrekla alkohola. Prešla je na zdraviju hranu. Jela je grilovano meso i povrće pripremljeno na pari.
Tajna prelepe linije JessicaAlbe je stroga dijeta koju drži od svoje 12 godine. Pošto su svi u njenoj porodici skloni gojaznosti, odlučila je da će sama uzeti stvari u svoje ruke. Počela je da kuva za sebe i to, samo zdravu, nemasnu hranu. Svaki dan za doručak jede omlet od belanaca i voće. Za ručak uvek priprema neku salatu, a za večeru belo meso, ribu i puno svežeg povrća. Grickalice i slatkiše je potpuno izbacila iz svoje ishrane.

Pevačica Beyonce je unosila samo tečnu hranu i za tri nedelje izgubila devet kilograma.Lekari upozoravaju da je ekstremno nizak unos kalorija za koji se odlučila veoma opasan za organizam. Priznala je da je za vreme dijete bila veoma nervozna zbog detoksikacije i da je posle brzo povratila težinu.

Ako se ipak odlučite za sporije dijete, koji daju rezultate tek nakon nekoliko nedelja ili meseca, mi preporučujemo prelazak na zdraviji način života. Dovoljno je samo paziti šta jedete i da svaki drugi dan vršite neku fizičku aktivnost za zatezanje tela.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
24 × 12 =