Horoskop

DETE RIBE HOROSKOP-OSOBINE

Deca u znaku rodjena u horoskopskom znaku Ribe su izuzetno nežna mala bića koja ćete poželeti da večno ostanu mala i samo vaša. Morate biti svesni da vaša beba, kao i svaka druga, ima svoj put kojim mora da pođe. Sve bajke sa glavnim junacima biće sa njihovim imenima u glavnim ulogama. Sve još neizmišljene priče izmisliće baš oni. Mašta i fantazija su njihov pokretač i izvor životne energije.
Možda će vas učiniti srećnim ako vam kažem da deca Ribe u horoskopu ostaju deca celog života. Pored sebe ćete zauvek imati jedno veliko. Lebdeće, sa svojim sanjalačkim pogledom, negde u vremenu koje je prošlo i koje će tek doći, nikada u sadašnjosti, nikada racionalno.
horoskop
Sve što je drugačije u dečijim igrama privlačiće i vaše dete. Najčudnije igre koje još niko nije smislio,smisliće ono. Naučićete da ne bacate ništa iz kuće dok se ne posavetujete sa vašim malim pronalazačem. Ko zna šta može da napravi od starog pokvarenog televizora, koji se pokvario jednog dana kada je vaše dete… Hm, da se ne podsećamo.
Školski dani mogu uneti veliku pometnju u vaše živote. Organizovati dan vaše male Ribe u horoskop biće teško koliko i naučiti ga da se iz škole vrati pravo kući. Rasporedi i svaki oblik rutine nosi neprijateljski znak u nji hovim očima. Kod vašeg deteta Ribe u horoskop je sve obrnuto, ništa nema pravila, svemu se možete nadati. Jedino što je njima potrebno, jedino za čime deca rođena u horoskop skom znaku Riba osećaju potrebu, je pažnja i razumevanje. Ali naučite da dajete baš onoliko koliko je vašem detetu potrebno. Svako preterivanje njih guši i opterećuje.
Na sasvim novi i drugačiji način primeniće znanje sve što je potrebno da se ono stekne. Naravno da će odbijati da se uklopi u sve ono što mora da se učini na predodređen način. Poezija i reč ih fasciniraju. Pohvalite ih u svakom takvom pokušaju. Nemojte nikada reći da vaša deca lažu. Deca Ribe u horoskop u to ne umeju. Oni samo govore ono u šta slepo veruju. Teško ćete im objasniti razliku.

Njihovi ideali i snovi su preveliki da ih shvatite ako i sami niste rođeni u istom znaku. Suze su često njihov način da dobiju sve šta im je potrebno. Čuvajte se, jer lako možete svoje pametno, ali posebno dete, pretvoriti u plačijivog razmaženka. Sve što želite da mu saopštite morate činiti na poseban način. Stvaran svetza decu Ribe u horoskop u je strašan i nikada ne mogu odrasti iz tog razloga.

Učinićete dobro svom detetu ako ponekad dopustite da proviri malo i u stvaran svet napoij u, svidelo se to njemu ili ne. Time ćete ublažiti istinski udarac kada jednog dana možda reši da odraste.Bajke su ipak samo bajke. Petar Pan postoji negde u zemlji Nedođiji, ali neka tamo i ostane za neku drugu decu. Za decu koja će doći kada i oni reše da postanu roditelji. Ali zamislite koliko će to dece biti u njihovom domu kada osnuju svoju porodicu. Neka žive bajke!
Ovo o osobinama kaže horoskop ali treba uzeti u obzir i uticaj horoskopskog podznaka!
Horoskopski znak Ribe na poslu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
29 + 24 =