Dete Devica u horoskopu

Dete Devica u horoskopu je pod uticajem Merkura koji je simbol za mentalnu aktivnost,želju za shvatanjem stvari i racionalnim rasuđivanjem….

Dete Devica u horoskopu je i pomalo stidijivo pred životom, nema dovoljno hrabrosti a voli da proučava i posmatra dok je prema stvarima oko sebe nepoverijivo je i rezervisano.Uplašeno je pred emocijama i instiktima… Po prirodi ozbiljno, voli da deli savete ali i da pomaže roditeljima.Ova deca često pomažu roditeljima u kućnim poslovima i u poslovima oko mladje braće i sestara.

Postoje dva tipa Device, ali ovaj koji je ovde opisan, dominira posedujući i neke osobine drugog.
Drugi tip Device su deca koja su pričljiva, naprasita, nervozna,neracionalna, impulsivna…

Po temperamentu dete Devica je inteligentno a sve što dođe do njega brzo analizira, nedajući da osećanja nadvladaju razum i logiku. Ipak, duh ovog deteta nije u službi akcije, ono ne želi da bude u prvim redovima, oprezno čuva svoj duhovni i fizički mir jer ne voli rizike. Kao i odrasli pripadnici ovog znaka može satima da se bavi nekim problemom podešavajući apsolutno sve sitnice.
Iako ima problema da se usmeri na jedan cilj, ono je ipak dobar psiholog. Trebalo da znate da se vaše dete Devica još od malih nogu sprema da postane veliki intelektualac.

Uz ove osobine i sa ljubavlju za organizaciju retko kada ćete videtida dete Devica ima neurednu sobu ili nesložene stvari u plakaru. Proverite da li vaše dete ima njegov / njen lični prostor koji se može organizovati i držati bez nereda naročito ako deli sobu sa bratom ili sestrom koji imaju drugi znak u horoskopu. Biti okružen ovom vrstom lepote je važno za dete Devicu. Loša strana ove pedantne prirode je da krije potencijal za velikog radoholičara .Ako nije odrastao sa osećajem ravnoteže između posla i slobodnog vremena, vaše mališan Devica može zauvek da se stavi svoje profesionalne obaveze ispred drugih stvari u životu.
Dakle, kao roditelj, treba da osigurate da, zajedno sa studijama i aktivnostima usmerenim ka učenju i radu, vaša mala Devica provodi dosta vremena napolju jednostavno bacajući loptu ili uživajući u ljuljanju na ljuljašci. Kada naviknu da imaju zdravu ravnotežu između posla i rekreacije,pripadnici ovog horoskopskog znaka postaju produktivni, srećni i ispunjeni ljudi.

Device su poznate po svojoj želji za perfekcionizam, pa se može očekivati da rodjeni u ovom znaku horoskopa budu prirodno pedantne i žele da imaju sve organizovano oko njih. Iako je najuočljivija kod odraslih, možete videti težnju za perfekcionizam i i kod dece.Iako je ovaj vid radinosti i posvećenosti zadatku vredan komplimenta, vidite da vaše dete ne preteruje.
Za razliku od Lava ili Ovna , ova deca ne uzimaju ljubav svojih roditelja, kao datu. Dakle, proverite da li vaše dete Devica zna da će, ako jednom u neko vreme nešto pogreši, ili ako nije najbolji od najboljih, i dalje imati svu vašu ljubav.pohvalite ih za naporan rad i pedantnost, neka znaju da ih volite, čak i ako nisu bili savršeni u svemu i u svakom trenutku.
Više o osobinama device u horoskopu na sajtu dnevni horoskop kao i o osobinama ostalih horoskopskih znakova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
14 + 15 =