Numerologija u godini devetke

Iako smo već duboko zagazili u novi numerološki ciklus-godinu devetke,numerologija nam otkriva koje se po numerologiji mogućnosti pružaju u ovom periodu i kako da ih iskoristite na najbolji način.

poznaje devet brojeva od kojih se prave svi proračuni materijalnog sveta. Datum rođenja je najvažniji parametar za numerološku analizu jer on određuje našu glavnu životnu lekciju, liniju života i ciklus dobrih i loših perioda. Numerologija nam pomaze da se bolje snađemo u određenim životnim razdobljima, kako u pozitivnim tako i negativnim.

Numerologija
Vreme je za planiranje budućnosti
Ovo je godina za nove početke, nova dela, nove poduhvate. Sposobni ste da i sebi i drugima dokalete da ste u stanju da realizujete svoje zamisli. Vreme je da planove konačno sprovedete u delo – ovo je idealan period za kreiranje budućnosti. Menjajte posao i emotivni livot, nemojte bežati od osećanja, dozvolite da vam se desi nova ljubav koja će potrajati. Godina je odlična za one koji se bave pisanjem, trgovinom, bankarstvom, umetnošću, sportom. Čuvajte se alergija na sunce, obratite više pažnje na kičmu, zglobove, cirkulaciju.

Numerologija broj 2
Dozvolite da vas vodi intuicija
Ova godina predstavija vaš prolazak kroz sudbinske kodove i zato dopustite intuiciji da vas vodi – ovo je vreme setve i žetve. Radite polako i smireno i ne vucite radikalne poteze. Mogu vam se desiti neka vančulna iskustva, možda će biti više suza i strahova. Dešavaće vam se da napravite korak napred pa dva unazad, aii ne brinite, kraj godine cete dočekati sa pozitivnim saldom. Ako ste u braku, prolazićete kroz veoma težak period emotivne nesigurnosti, a ukoliko ste u vezi, ulazićete u konflikte. Povedite računa o novcu, trošite ga razumnije. Obratite pažnju na metabolizam i popravite zube. Srećan mesec: Avgust.

Numerologija broj 3
Ove godine ostavite razum da miruje i reagujte samo emocijama. Ovo je za vas burna godina puna iznenadenja. Ukoliko želite da doživite pravu ljubav, morate nesebično uzvraćati, u suprotnom ćete ostati bez nje. Na poslovnom planu imaćete uspeha, naročito ako se bavite ulaganjem u akcije ili prodajom nekretnina. Prijatelji će vam biti naklonjeni i pomoći će vam da se izyučete iz nekih delikatnih situacija. Ako ste u braku, možete očekivati proširenje porodice, a oni koji tragaju za životnim partnerom, doživeće ljubav za ceo život. Pripazite na disajne organe. Srećan mesec: Oktobar.
Uspeh na svim poljima

Numerologija broj 4
Mogucnost nasledstva
Ovo je vaša karmička godina u kojoj vas prate napori, teškoće i razna ograničenja. Suočite se sa tim i ne brinite: zahvaljujući redu, radu i disciplini koje donosi hladni učitelj Saturn, kraj godine dete dočekati bez dugova i bogatiji za nova iskustva. lako godina ne obećava mnogo, predstoji vam lepo putovanje i mogućnost finansijske dobiti u vidu nasledstva. Ukoliko vam je brak na klimavim nogama, mole doći do razlaza, dok se slobodne četvorke neće moći pohvaliti srećom u ljubavi. Ne brinite se, sve ovo što vam se dešava već početkom sledeće godine izgledaće kao ružan san. Posetite lekara na vreme – rana dijagnostika je pola izlečenja.

IZRAČUNAJTE SVOJ BROJ
Ako ste rodeni 25. 7. 1980. Vaš numerološki bioritamski broj je 5, a u prethodnom broju objasnili smo kako se on izračunava – dan u mesecu i mesec rodenja svedete na jedan broj. 2+5+7=14 1+4=5 Na vaš bioritamski broj dodajemo godinu u kojoj se nalazimo.
Nastavice se….
Više na numerologijahoroskop.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
29 − 17 =