Jasemin iz serije Ljubav i kazna

Prelepa Nurgul Ješdčaj, Jasemin iz serije “Ljubav i kazna”, važi za jednu od najtalentovanijih turskih glumica, a prema pisanju tamošnjih medija, plaćenija je čak i od Beren Sat i Berguzar Korel. Trenutno joj cvetaju ruže na svim poljima – snima film u kojem igra vrlo zahtevnu ulogu prostitutke i uživa u ljubavi sa producentom Tolgom Karačelikom. Mediji su ovog zgodnog i uspešnog momka svojevremeno spajali sa Tubom Bujukustun i pisali da je on otac njenih bliznakinja. Tolga se odlično slaže sa Nurgulinim osmogodišnjim sinom Osmanom Nejatom, koga je glumica dobila u braku sa sedamnaest godina starijim Džemom Ozerom. I dok mnogi pričaju da ljubav ne zna za godine i kako generacijski jaz nije prepreka, Nurgul se uverila u suprotno i tokom šestogodišnjeg braka preživljavala je pravi pakao. jurgul ljubav i kazna
Varnice na “Andeoskom ostrvu” Nurgul i Džem upoznali su se 2001. godine, kada su zajedno snimali seriju “90-60- 90′:ali tada su bili samo kolege, dok ljubavi nije bilo ni u naznakama. Ona je potom snimila “Asmali Konak”, najgledaniju seriju svih vremena u Turskoj, u kojoj je igrala sa popularnim Ozdžanom Denisom. Nedugo zatim, Džem se ponovo pojavio u njenom životu, kada su zajedno igrali u seriji “Anđeosko ostrvo” i tada su između njih sevnule varnice. Glumački par stao je na ludi kamen 2004. (njoj je to bio prvi brak, a njemu četvrti), a već naredne godine rodio se Osman Nejat. Sve je bilo sjajno, dok Džem nije počeo da se meša u Nurgulin posao. On joj je birao uloge, dogovarao honora-re… Uništio je i prijateljstvo koje je glumica negovala sa kolegom Ozdžanom Denisom. Naime, Baran iz serije “Noć u junu” ponudio je Nurgul ulogu u svom filmu “Ya Sonra”, ali Džem je za svoju mlađanu suprugu zahtevao znatno veći honorar od onog koji joj je bio ponuđen. Jasemin iz “Ljubavi i kazne” na kraju se nije pojavila u filmu, a Ozdžan joj je vratio istom merom, odbivši ulogu u seriji “Sensiz Olmaz”, u kojoj je trebalo da igra sa njom.

Osim što joj se mešao u posao, Džem nije dozvoljavao Nurgul da izlazi, pa je ona prestala da posećuje zabave, iako je beskrajno uživala u noćnom provodu. “Bila sam ludo zaljubljena, pokušala sam da spasem brak, ali nije nam išlo. Ne mogu da se podredim muškarcu i udovoljavam svakom njegovom hiru. Znam da veza traži odricanje i kompromise, ali neka granica mora da postoji”, izjavila je Nurgul nakon razvoda, dodajući da Džem nije njen prijatelj, već poznanik sa kojim je u kontaktu samo zbog deteta. Inače, šuš-. kalo se da je Nurgul definitivno odlučila da se razvede kada je supruga zatekla sa drugom ženom u svom krevetu, što je indirektno potvrdila u jednom intervjuu, rekavši da ju je jedan muška-rac prevario u sopstvenoj kući. Iako su je posle razvoda mediji povezivali sa mnogim muškarcima, četiri dana nakon što su je paparaci uslikali sa pet godina mladim Tolgom, u oktobru 2011, Nurgul je priznala da uživa u ljubavi sa njim, a šokirala je javnost kada je pred bivšim suprugom i sinom izjavila da ga nikad neće ostaviti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
30 − 9 =