Kako vam sve ketering usluga može pomoći?

Danas je tempo života sve brži, pa često zaboravljamo na važne datume, a da ne govorimo o samoj pripremi određenih proslava. Tu su rođendani, proslave diplomskog, godišnjice braka, ali i slave. Za sve prilike, već neko vreme na tržištu, sve popularniji iz dana u dan, su usluge keting službi. Oni vam mogu pomoći oko svega što ste zamislili. U ponudi imaju uglavnom sve, od sitnih slanih zalogaja, do predjela, glavnih kuvanih jela, do kolača i torti i što je najvažnije, i posni i mrsni meni su dostupni. Ovo je posebno važno kada su pripreme slava u pitanju, jer su često posne slave, a samim tim priprema takve trpeze nam može biti napornija i za organizaciju i za samo spremanje hrane.

Ono što je prednost ketering usluga, jeste  što vrše dostavu svuda gde se nalazite i što su spremni da ispune sve vaše želje. Ne treba zaboraviti kako samo izgledaju njihovi specijaliteti, osim što su dobrog ukusa, na oko su još slađi. Pa tako ako spremate proslavu u firmi i imate jako važne goste, odnosno klijente koji su pozvani, nemojte brinuti da li će sve proteći kako želite, uz pomoć ketering službe, svi vaši zahtei i prohtevi, uslovno rečeno, biće ispunjeni. Oni će voditi računa da pored hrane, i tanjiri i escajg koji će se koristiti izgleda savšeno. U ponudi imaju i razne vrste pića, pa su na taj način svi segmenti ispunjeni.

 

Na šta treba da obratite pažnju, evo nekoliko saveta

Za slučaj da ipak organizujete proslavu kod kuće, i sami, bez pomoći ketering usluge, vodite računa o prostoru, odabiru muzike i pripremi hrane i pića. Prostor je jako važan, posebno kada je zabava kod kuće u pitanju, jer treba odložiti sve sitne predmete, kako bi se izbegle eventualne nezgode i neprijatnosti. Takođe, treba ostaviti prostora za igru, jer u zavisnosti od vrste proslave, igra  može biti nezaobilazan segment zabave. Ako niste za staklene čaše zbog većeg broja ljudi, možete se odlučiti za plastične.

Muzika je isto vrlo važan segment dobre zabave. Sreća, od sada su tu internet, ju tjub kanal, ali i veliki odabir radio stanica sa raznolikim sadržajem. Pa tako svi vaši gosti mogu biti zadovoljni, jer svačiji ukus može biti zadovoljen. Samo pazite, ukoliko planirate pojačavati muziku ili je pustiti da bude glasnija, možete obavestiti komšije, ukoliko živite u stambenoj zradi, kako biste izbegli moguće neprijatnosti, a i kako njima ne bi smetali.

Što se tiče same hrane i pića, ako ste odustali od ketering usluge, obavezno ubacite u svoju ponudu neke slane zalogaje, poput grickalica, ili kanapea i brusketa, onu su vrlo praktični, ali i dekorativni, jer osim što su ukusni, lepo i izgledaju, posebno što su tako mali. Pored možete dodati i nešto od salata. Ako je rođendan u pitanju, ne zaboravite tortu, ona je vrlo važna zbog duvanja svećica i zamišljanja želje. Od pića, vodite računa da u ponudi budu i alkoholna, ali i bezalkoholna, kako bi svačiji ukusi bili zadovoljeni.Ne zaboravite i mineralnu vodu, koju svi vole.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
24 × 2 =