Kakve nokte imaju poznati?

Svi znamo da poznate ličnosti puno troše na savršene garderobe, šminku i izgled. Tako je to i sa noktima. Moramo napomenuti da nije reč samo o ženama i damama, već i o muškarcima koji žele da izgledaju veoma negovano i uredno. To naravno, podrazumeva i manikir.

Zvezdama poput Britnija važna je pojava na crvenom tepihu. Tu se sve snima, a kritičari su strašno rigorozni. Dizajner luksuznog nakita iz Los Anđelesa, AzaturPogosjan, stvorio je crni lak za nokte sa majušnim dijamantima za koje kaže da daju „trodimenzionalni sjaj” kada se namažu na nokte. Sadrže 267 karatnog zlata. Na tržištu postoji samo jedna bočica koja se u londonskoj robnoj kući „Selfridžiz” od novembra prodaje za 250.000 dolara. Britni Spirs nosila je lak na reklami za svoj parfem, a KeliOzborn na dodeli „Emi” najgrada.

Milion dolara za sve nas je misaona imenica, ali bogati i slavni, koji uživaju u luksuznim stvarima, očigledno bi toliko izdvojili za – manikir! Pevačica Keli Ozborn je takođe promovisala “Azaturewhitediamond” manikir, koji košta okruglo milion dolara. Keli je prošle godine izazvala lavinu reakcija, kada se pojavila sa crnom verzijom tog laka, koja košta “samo” 250.000 dolara. “Ako se sećate mog manikira od 250.000 dolara, mogu vam reći da sam imala čast da probam i belu verziju od milion dolara”, napisala je Keli na Twitteru.

Rijana uvek ima duge negovane nokte, jarkih ili upadljivih boja i mnogo prstenja. To je postalo njen zaštitni znak. Sa ovim noktima je iskazuje svoju nedostižnost i jak katakter. Mlađana Vanesa Hadžens preferira šiljate nokte sa šljokičastim lakovima. Takođe negovano i uredno sređeno. Vidi se da voli svetlucave nijanse koji perfektno idu uz njenu prefinjenu garderobu. Sve popularnija Keša očito i ne obraća previše pažnje na negu dugih noktiju, već su njeni nokti kao i njen karakter – otkačeni i smeli. Preferira jake boje i dekoraciju koja je malo više šarenija. Prirodni nokti premazani nežnom bojom kože, izbor su mlade Selene Gomez. Jednostavnost i negovan stajling na prvom mestu. Džesika Alba stavlja u prvi plan kratke, ali uredne nokte koji su boje tamnog zlata.KirstenDanst je uredno posekla nokte, namazala neprimetan lak i otišla na crveni tepih, očito, preterano ulaganje u nokte je ne zanima.

Danas je u modi još i obični francuski manikir koji je savršen za sve prilike. Kada je reč o modi, u trendu će biti bež i nude nijanse, a jednako je i sa lakovima za nokte. Popularne će biti i neočekivane kombinacije boja, kao i neočekivani kontrasti. Veoma popularna varijanta francuskog manikira su i tanke linije na vrhovima noktiju u drugoj boji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
24 + 10 =