Muški polni organ slike (izgled penisa)

Mnoge devojčice se pitaju kako izgleda muški polni organ ali i mnoge žene žele da vide slike penisa u erekciji.U ovom postu ćete videti mnoge slike muških polnih rgana različitih veličina i oblika.

goli muskarac

na netu ne možete pronaći lako mnogo slika golih muškaraca.

penis u erekciji

muski polni organ

Mnogim ženama je muški polni organ veoma lep a drugima je pak neverovatno ružan.Mnoge žene uživaju da ga gledaju ližu, puše dok je drugima ova pomisao užasavajuća sve zavisi od osobe do osobe.

slike penisa

Muški polni organ je veoma osetljiv i treba nežno postupati sa njim, prilikom oralnog seksa (pušenja) ne bi smeo da se grize i dira zubima.

muski polni organ ulazi u picku

Pre nego što penis udje u vaginu potrebno je da se ona dobro ovlaži što se dešava kad se žena dobro uzbudi.Mala predigra grljenje, maženje i ljubljenje pre seksa su dovoljni za ovo.

muski polni organ izgled

Izgled muškog polnog organa nije isti u erekciji i u opuštenom stanju.Kad se muškarac uzbudi penis dostiže svoju maksimalnu veličinu i čvrstoću.Za to su dovoljni dodiri ili samo da muškarac razmišlja o seksu.Kad nije u erekciji potpuno je opušten i mekan.

slike muskih polnih organa

Da bi muškarac svršio nije potreban seks, orgazam može postići i ako se penis nadražuje rumom (drkanje).Mlade devojke koje još ne žele seks mogu drkati svom dečku i tako ga zadovoljiti.

veliki muski polni organ

Postoji mit da crnci imaju veliki muški polni organ ali je merenjima utvrđeno da to nije istina.Azijati i pripadnici žute rase imaju nešto manje penise nego belci i crnci.

penis u erekciji izgledPosle izloženosti nadražajima muškarac svršava i penis izbacuje spermu.Pre nego što oseti vrhunac muškarac vadi penis kako ne bi oplodio ženu.Neiskusnima se preporučuje obavezno stavljanje kondoma.Slika iznad pokazuje kako izgleda sperma.

veliki muski polni organ slike

Muški polni organ može biti različite veličine a najčešće od 10 do 20 cm.Smatra se da penisi manji od 12 cm ne odgovaraju većini žena kao i oni veći od 16 cm.Prema ispitivanjima veličina od 13 do 16 je najbolja za svaku ženu.Ogromni penisi obično teže dostižu punu erekciju.Veliki muški polni organ prekriva celo lice (slika iznad)

Ove slike su vam sigrno pomogle da vidite kako izgleda muški polni organ u erekciji.Ako želite da vidite kako izgleda seks pogledajte video ispod.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
46 ⁄ 23 =