Osvežite enterijer svog kupatila novim detaljima

Uvek je pravo vreme za nove detalje u enterijeru, a mi Vam za početaj predlažemo da krenete – od kupatila. Prostorija u kojoj počinjemo i završavamo svaki dan zaslužuje da je obogatimo novim elementima i u njoj uživamo na sasvim nov način, te je vreme da i ona pretrpi promene koje će uneti dašak novog stila. Za početak sređivanja, pobacajte sve kozmetičke proizvode koje ne koristite ili im je prošao rok trajanja, a onda unesite nove detalje poput korpi, kupatilskih setova i nove prostirke za kupatilo, i opustite se u sasvim novom enterijeru.

kupatila

Kupatilski setovi

Manji setovi koje sačinjavaju dozer i držač za sapun, uz čašu za četkicu i pastu za zube, nisu skupi i relativno se lako nabavljaju. Oni malo veći uključuju i dozere za kupke i sapune, te sada šarenilo etiketa kozmetičkih proizvoda neće naći mesta u ovom enterijeru. Već je ova mala promena dovoljna da Vaše kupatilo zablista novim sjajem, što naročito važi za ona kupatila manje kvadrature. Ovakvi detalji štede prostor i vizuelno ga povećavaju jednostavnošću svojih linija, pogotovo u jednobojnim varijantama. Za veća kupatila, naravno, važi obrnuto – šarenilo motiva odvući će pažnju sa veličine prostora.

Originalne prostirke za kupatilo

Prostirke za kupatilo preko su potrebne u ovom enterijeru, te je vreme da nabavite nove i unesete živost u ovaj prostor. U standardna bela kupatila odlično se uklapaju prostirke za kupatilo u geometrijskim printovima ili različitim šarama jarkih boja. Za klasičare su, pak, rezervisani kontrasti – crno-bele ili, sve aktuelnije, crveno-sive prostirke za kupatilo savršena su rešenja. Ne zaboravite da boje treba da prate ton pločica, te birajte one koje su na njima zastupljene. Originalne prostirke za kupatilo možete i sami napraviti – moderni su etno dezeni sa resama uz peškire u istom stilu, kao i one malo debljih materijala koje izgledaju kao mekan tepih. Oni koji vole standardne forme lako će naći četvrtaste prostirke za kupatilo rađene od materijala koji upija vodu, podjednako funkcionalne i estetski zadovoljavajuće. Bež nijanse slažu se uz pastelne tonove, te možete i njima postići vizuelno pregledan prostor. Neka Vas svetle boje prostirke za kupatilo ne brinu, jer se one obično najjednostavnije peru u mašini za veš, te nema bojazni od njihovog preteranog prljanja.

Sortirajte sve sitnice

Za sređeno kupatilo jedna reč je najbitnija – preglednost. Sortirajte sve sitnice u velike kutije na policama ili se rešite za, sve modernije, korpe od pruća, koje se savršeno slažu uz etno prostirke za kupatilo. U njih možete lako odložiti svu šminku, fenove i prese, kreme i mleka za telo, a one malo veće mogu poslužiti i za peškire. Dobar izbor su i džepovi za vrata, sa providnim navlakama koje će Vam omogućiti lakše snalaženje. Važno je samo da ne dozvolite da se detalji raspu po prostoru, kako kupatilo ne bi delovalo neuredno i pretrpano. Veliki šareni neseseri ili oni u istoj boji prostirke za kupatilo takođe su dobro rešenje, ali ih držite na policama umesto na veš mašini, jer toplota menja sastav i dejstvo kozmetičkih preparata. Na taj način, znaćete gde Vam šta stoji u svakom trenutku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
16 × 28 =