Parfemi poznatih zvezda

diavoloPoznate zvezde, pevači/ce, glumci/ce i top modeli su brzo uvideli da će mnogo više zaraditi ako njihovo ime stoji na nekim kreacijama, haljinama, kozmetičkim preparatima i parfemima. U ovom članku ćemo prikazati njih i njihova remek dela.

ChristinaAguilera je odlučila da njeni parfemi budu u duhu čipkastih materijala i romantičnih ruža. Sve njene kreacije su seksipilne i neodoljive. Ženstvenost je na prvom mestu kada govorimo o mirisnim notama ove predivne žene. SecretPotion je misteriozna i čarobna formula njene lepote. Pruža tajanstvenost Vašem izgledu i začarava svakog muškarca. Sledeće mirise je nakon nekoliko godina lansirala i sve su karakteristične na svoj način. Veliki uspeh su postigli u krugu mladih devojaka.

JenniferLopez! Divna, fantastična i prekrasna dama! Ko ne bi želeo da koriste njene parfeme? Prva njena kreacija Glow simbolizuje prirodni miris kože i nežno se pripaja na svaku devojku. Puderasti i sapunasti akordi su veoma elegantni i pružaju slobodu življenja. Veliki uspeh je podstakao pevačicu da i dalje smišlja i kreira svoje akorde. Tako su nastali i ostali njeni parfemi, oslikavajući inteligenciju i lepotu koju poseduje.
Madonna je žena sa stilom i jakim karakterom. Pokušava da pomaže siromašnima preko humanitarnih organizacija, ujedno je i majka i pevačica. Obožava parfeme i razne mirisne akorde. Upravo je zbog toga odlučila da sastavi Truthor Dare koji se pojavljuje 2012. godine i inspirisan je njenom majkom koju je rano izgubila. Aroma nas podseća na davna vremena, međutim, fomula je modernijeg karaktera.

Čuveni, šarmantni španski glumac i pevač Antonio Banderas iza sebi ima mnogo godina iskustva. Od 1997. godine se bavi kreacijama parfema i može se reći da mu dobro ide izgradnja svog parfemskog brenda. Prva aroma je poznata pod imenom Diavolo. Pravi muževni miris je izgrađen na kontrastima mediteranskih nota i toplim akordima kože. Inače, svaka kompozicija koja nosi ime Antonio Banderasa je inspirisana Mediteranom i Španijom. Svaki predivno stoji posebnim muškarcima.

Fudbaler, model i ikona muževnosti David Bekcham neće izostati iz parfemskog biznisa. Zajedno sa svojom ženom Victoriom je izdao 23 mirisnih akorda od 2005. godine. Njihovi mirisni parovi su vrlo popularni, namenjeni zaljubljenima. Svaki simbolizuje seksipil, zavodljivost i smelost.

Justin Bieber je Kanadski pop/R&B pevač koji je vrlo rano postao popularan u krugu tinejdžera. Prvi svoj parfem izbacuje na tržište 2011. godine. Someday je voćno sladunjavi miris pun aroma, namenjen devojkama mlađih uzrasta. Sve njegove kreacije su vrlo slatke, voćne i cvetne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
25 × 5 =