Tragate za novim stilom? Evo koje haljine će obeležiti narednu sezonu

Dolazak jeseni i hladnijeg vremena uvek dovodi do želje za promenom stila – menja se godišnje doba, pa je red da se promenimo i mi. U ovogodišnjoj sezoni, pozitivne promene doneće vam neobične, unikatne i ručno rađene haljine, koje će vas ostaviti bez daha kako svojim formama, tako i upečatljivim dodacima.

Bilo da birate haljine za svečane i neponovljive prilike ili za posao, svoj novi i potpuno drugačiji stil doneće vam nesvakidašnje osnove i etno elementi.

Ručno tkane i pletene haljine

Kratke ručno tkane haljine sa velikom rol kragnom, ravnog kroja i sa dodatim šarama u donjem delu, biće savršen izbor uz nešto jaču šminku i upadljiviji nakit za svaki večernji izlazak, ali i pravo rešenje za poslovni sastanak u hladnijem periodu.

Kako biste se istakli u zimskim i jesenjim svečanijim prilikama, vaš izbor bi trebalo da postanu haljine od neobičnih spojeva materijala. Gusto ručno štrikane haljine sa dodatkom podsuknje od tila, u crnoj ili beloj boji, biće pravi izbor za sve one svečanost gde morate biti primećeni.

Detalji koji krase ove neobične zimske haljine vezeni su u formi cvetova, savršeno dodajući etno notu modelima, te ćete moći da se pokažete i svoj unikatan ukus.

haljine

Potpuno drugačiji glamurozni modeli

Prave glamurozne prilike, poput venčanja, Nove godine, proslavi firme i slično, u narednom periodu krasiće svilene haljine. Unikatni modeli dužine do zemlje, sa ravnim izrezom, prefinjena su forma haljine koja svima skreće pažnju na prefinjenu crtu vaše ličnosti.

Sa druge strane, glamur se može postići i asimetričnim krojem haljine, bilo da se radi o sečenju oko struka ili pak donjem delu.

Ono što je zajedničko svim ovim modelima jeste glamur u vidu srebrnog ili zlatnog dezena, u obliku paramecijum i sličnih šara, koji se aplikuju na tirkiznu ili tamnu ljubičastu osnovu.

Za nešto formalnije i klasičnije prilike, tu su haljine sa crnom osnovom, dok će one hrabrije trendeseterke imati prilike da ponesu haljine sa pastelnom zelenom osnovom i srebrnim detaljima.

Neobični spojevi se tu ne završavaju, jer vam donosimo i pravu modnu poslasticu – sasvim drugačije haljine za posao koje predstavljaju klasiku u potpuno novom ruhu.

Poslovna klasika u novim varijantama

Klasični crno-beli modeli haljine sada nam se serviraju u potpuno drugačijem duhu – najpre sa raznim dodacima, a onda u nesvakidašnjim formama.

U prvom slučaju, haljine će ukrasiti neobično postavljeni kosi zipovi na prednjem delu i upečatljivi vezeni detalji sa prednje strane u mornarskom stilu.

Forme haljine sada se poigravaju klasičnom crnom i belom u vidu kroja iz dva dela – donjeg belog sloja haljine sa bretelama i gornjeg crnog u top izdanju.

Tu su, zatim i povezivanja sa mornarskim stilom u okviru kog nam haljine takođe dolaze iz dva sloja sa većim mornarskim kragnama i kratkim rukavima u vidu mornarskih uniformi.

Namenjene ranoj jeseni, ove klasične haljine možete nositi i u hladnijem periodu u kombinaciji sa debljim crnim ili belim džemperima ili sakoima, te su one veoma isplativi komadi koje ćete i nadalje lako kombinovati.

Još jedna dobra strana sastoji se u tome što se ove haljine namenjene poslovnom stilu uz samo malo jaču šminku i komad nakita mogu za tren oka pretvoriti u večernje izdanje, što je upravo ono što nam je svima potrebno u užurbanoj svakodnevici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Solve : *
17 × 1 =